De juiste specialist via ons Servicecenter

Middels deze site en het Servicecenter van Allfree brengen we u in contact met de juiste vakmensen in uw regio. Hierna maakt u samen met de specialist verdere afspraken. Allfree is geen partij in vervolgafspraken, maar we staan natuurlijk open voor feedback over de voor u gevonden specialist! Onze doorverbindservice is kosteloos en elke dag bereikbaar.

Bedwantsen bestrijden in Emmen

Ziet u meerdere beten bij elkaar op uw huid, die flink jeuken? Zitten er kleine bloedvlekjes of uitwerpselresten in uw beddengoed? En ruikt u in de buurt van uw bed misschien een zoetige, vieze geur? Dan is de kans groot dat u met bedwantsen te maken heeft. Deze diertjes hebben het namelijk op uw bloed voorzien.

Roodbruin insect

De bedwants is een klein insect, dat ongeveer 4,5 tot 9 millimeter groot kan worden. Het lichaam van dit roodbruine beestje is plat en breed. Nadat een bedwants zich met bloed heeft gevoed, verandert de kleur naar donkerrood. De laatste jaren is de overlast door deze plaagdieren sterk toegenomen. Vooral in hotelkamers zijn ze veel te vinden. Als ongewenst souvenir nemen mensen dan ook bedwantsen in hun koffers mee.

Een oplossing voor bedwantsen

Het bestrijden van bedwantsen is lastig. Ze verplaatsen zich snel en hun verblijfplekken zijn vaak moeilijk te vinden. Als u zelf aan de slag gaat met bedwantsen bestrijden, loopt u bovendien de kans dat deze dieren zich ongemerkt verspreiden. Wees dus voorzichtig met het wassen van beddengoed, als u bedwantsen ontdekt. Zo kunnen de beestjes immers ook in andere kamers komen.

Laat bestrijding van bedwantsen daarom bij voorkeur over aan een professional. de door ons aangedragen professional staat in Emmen voor u klaar. Neem contact met ons op, en we komen zo snel mogelijk naar u toe!