De juiste specialist via ons Servicecenter

Middels deze site en het Servicecenter van Allfree brengen we u in contact met de juiste vakmensen in uw regio. Hierna maakt u samen met de specialist verdere afspraken. Allfree is geen partij in vervolgafspraken, maar we staan natuurlijk open voor feedback over de voor u gevonden specialist! Onze doorverbindservice is kosteloos en elke dag bereikbaar.

Muggen, vliegen en rioolvliegjes in Emmen

Zitten er grote hoeveelheden vliegjes op uw fruit? Houden muggen u voortdurend uit uw slaap? Of kunt u de container niet meer openen zonder dat het krioelt van de vliegen? In de zomer heeft iedereen wel te maken met enkele van deze insecten in huis of tuin. Als het om hoge aantallen gaat, wordt het echter tijd om in te grijpen. Vliegen kunnen namelijk een gevaar voor uw gezondheid betekenen. In Emmen en omgeving staat de door ons aangedragen professional voor u klaar. Wij zorgen voor een snelle oplossing en bestrijden muggen, vliegen en rioolvliegjes.

Overlast door motmuggen na rioollekkage

Misschien kent u motmuggen onder een andere naam: rioolvliegjes. Zoals die naam al doet vermoeden, zijn deze beestjes vooral in het riool te vinden. Maar soms treft u ze ook in andere vertrekken in uw huis aan. Dan heeft u waarschijnlijk te maken met rioollekkage.

Bij kleine breuken in het riool kunnen motmuggen de leidingen verlaten en zich verspreiden. Ze nemen bacteriƫn en viezigheid mee, wat uw gezondheid niet bevordert. Ziet u dit ongedierte in uw huis? Roep dan onze hulp in. Wij zoeken alle broedplaatsen van de rioolvliegjes op en nemen de bron van de overlast weg.

Eerste hulp bij vliegenoverlast

Wilt u deskundige hulp bij het bestrijden van muggen, vliegen en rioolvliegjes? Schakel dan de hulp van onze professionals in. Wij maken gebruik van de modernste middelen en methodes. Door onze jarenlange ervaring weten wij welke oplossing voor uw situatie werkt. Benieuwd geworden? Neem gerust contact met ons op. Wij komen graag naar u in Emmen toe om eerste hulp bij vliegenoverlast te verlenen.