De juiste specialist via ons Servicecenter

Middels deze site en het Servicecenter van Allfree brengen we u in contact met de juiste vakmensen in uw regio. Hierna maakt u samen met de specialist verdere afspraken. Allfree is geen partij in vervolgafspraken, maar we staan natuurlijk open voor feedback over de voor u gevonden specialist! Onze doorverbindservice is kosteloos en elke dag bereikbaar.

Steenmarters in Emmen?

De steenmarter is een speels dier. Zijn hele leven lang ravot hij met zijn soortgenoten en bijt hij van alles stuk. In de vrije natuur is dat leuk, maar gaat het om kapotte kabels in uw auto of lawaai op zolder? Dan wordt het een ander verhaal. Ervaart u overlast? Roep in Emmen dan de hulp van de door ons aangedragen professional in.

Niet doden, wel verjagen

Al tientallen jaren is de steenmarter in Nederland een beschermde diersoort. Vroeger werd er namelijk veel op dit beestje gejaagd, waardoor deze soort met uitsterven werd bedreigd. Tegenwoordig zijn er weer veel exemplaren in ons land te vinden. Misschien wel iets te veel, want de overlast neemt de laatste tijd sterk toe. Het doden of vangen van deze overlastgevers is vanwege de beschermde status verboden. De steenmarter verjagen is wel een goede optie. Daardoor kunt u ook van de overlast afkomen.

Inspectie en plan van aanpak

Vermoedt u dat er één of meerdere steenmarters in uw woning aanwezig zijn? Dan kunt u de hulp van onze experts inschakelen. Wij voeren dan een inspectie voor u uit. De bevindingen presenteren wij in een gedegen rapport, waarin u ook een plan van aanpak vindt. Aan de hand daarvan gaan wij voor u aan de slag om van de steenmarters af te komen. Wilt u hier meer over weten? We vertellen u er graag alles over! In Emmen en omgeving helpen wij u van de steenmarteroverlast af.