Kakkerlakken in Emmen?

Zitten er kakkerlakken in de keuken van uw woning of bedrijf? Deze beestjes wilt u beslist niet in de buurt van uw voedsel hebben. Heeft u problemen met dit ongedierte en komt u er zelf niet vanaf? Schakel dan De vakman in. Wij komen zo vlug mogelijk naar u in Emmen toe om de overlast op te lossen.

Voedsel en viezigheid

Kakkerlakken in huis? Meestal treft u ze in uw keuken aan. Dat is niet verwonderlijk, want deze dieren worden aangetrokken door voedsel en viezigheid. Wilt u de kans op een kakkerlakkenplaag zo klein mogelijk maken? Zorg er dan voor dat u voedsel altijd goed opruimt, bijvoorbeeld in de koelkast of in een afgesloten bakje. Ruim kruimels op uw aanrecht meteen op en verwijder ook vetresten van uw fornuis. Verder houden kakkerlakken van warmte. Zet de temperatuur in uw woning dus niet te hoog, en lucht uw vertrekken regelmatig.

Bestrijding van kakkerlakken

Kakkerlakken bestrijden is meestal bijzonder lastig. Ze verstoppen zich in gaten en kieren die vaak moeilijk te vinden zijn. Bovendien helpen veel bestrijdingsmiddelen niet, omdat deze plaagdieren hiervoor resistent zijn. Lukt het u niet om de ongewenste gasten uit uw huis of bedrijf te verwijderen? Roep dan de hulp van onze professionals in. Wij komen met plezier bij u in Emmen langs en verhelpen de kakkerlakkenproblemen vlug en grondig.